Het Nostalgisch Verzet

WIE, WAT en HOE?

- Het Nostalgisch Verzet is een collectief van muzikanten en artiesten rond violist Jan Bercu. Als freelancer pur sang wil hij zich immers niet voor één kar laten spannen en wil hij vooral samenwerken met gepassioneerde en boeiende mensen over de muziekgenres heen. Het Nostalgisch Verzet verzet zich tegen onderkoelde muzikanten en muzieksnobs én tegen  mensen die vinden dat muziek maken in eerste instantie wetenschappelijk verantwoord moet zijn en pas dan het hart moet beroeren.

- U contacteert ons met uw wensen en ideeën en wij gaan voor u op zoek naar de juiste formule. U kunt ons inhuren voor het opluisteren van recepties, huwelijksplechtigheden, begrafenissen, als origineel verjaardagsgeschenk of om uw geliefde met Valentijn extra in de bloemetjes te zetten, voor concerten, voor cd- en filmopnames , enz.

- U kiest uit een aantal bestaande formaties :

- U bepaalt de genres : klassiek, licht-klassiek, musical, chanson, jaren 20,30…..80, romantisch, passioneel, tango, kletzmer, ….of een mix van dat alles.

- Daarnaast bieden we programma’s aan met muziek en poëzie en met als thema ‘passie en romantiek’ (muziek van o.a. Beethoven, Monty, Cesar Franck, Arvo Pärt, …teksten van Paul Van Ostayen, Herman De Coninck, Edna St. Vincent Millay, W.H. Auden, …). Deze programma’s zijn uitermate geschikt als huisconcert, voor culturele centra, enz. De bezetting bestaat uit viool, piano en acteur.

PRIVELESSEN VIOOL EN KAMERMUZIEK

Ongeacht je niveau (beginner, gevorderd, conservatoriumstudent) les krijgen van een doorgewinterde rot in het vak? Contacteer ons !